Zakelijk


ivizi zakelijk

Naast de producten en diensten van Apple biedt ivizi een breed scala aan oplossingen waardoor u zich kunt focussen op uw core business. Door onze expertise kunnen wij u helpen kosten efficiënt en doelgericht te werken.

ivizi heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Apple en het inzetten van deze systemen in het bedrijfsleven. Wij streven ernaar om onze klanten optimaal gebruik te maken van bestaande en nieuwe systemen van Apple en onze partners. Hierbij kijken wij naar de behoefte en de bestaande werkprocessen van het bedrijf. Naast bedrijven, krijgen ook scholen de aandacht die zij verdienen. Onderaan deze pagina vindt u hierover meer informatie.


Mac in het bedrijfsleven

De Mac is een geschikte investering in het bedrijfsleven. Door de perfecte combinatie tussen hard- en software is de mac uiterst betrouwbaar, snel, veilig en gebruiksvriendelijk. Het systeem is beter beveiligd tegen kwaadwillende. Waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over uw bedrijfsgegevens. 

iPad, Professioneel binnen elke business

De iPad is al jaren erg populair onder consumenten, maar ook in het bedrijfsleven heeft hij zijn intrede gemaakt. Door zijn lichte gewicht, lange accuduur, snelle processor en stabiele software is hij voor iedere ondernemer een geschikte keus. Van grafische vormgeving tot grote Excelsheets, niks is hem te zwaar. 

iPhone verbindt, creëert en ondersteund 

De iPhone is door de jaren heen niet meer weg te denken uit de broekzak van de ondernemer. Deze persoonlijke assistent zorgt ervoor dat je niet alleen bereikbaar bent maar ook dat je altijd over alle documenten en afspraken beschikt, waar je ook bent. 

ivizi als zakenpartner 

Wanneer u ivizi als zakenpartner heeft, biedt dat vele voordelen. Wij hebben ervaring op het gebied van hard- en software, netwerken/infrastructuur en verschillende beheermogelijkheden (DEP en MDM) waardoor wij u en uw bedrijf kunnen adviseren. Door onze gespecialiseerde technische dienst hoeft u niet bezig te zijn met het onderhouden van uw ICT-omgeving.

Onze Kracht

 •  Snelle reactietijd
 •  Een vast aanspreekpunt
 •  Voorraadproducten direct leverbaar
 •  Apple-gecertificeerde technische dienst
 •  On-site support
 •  Support op afstand
 •  Vier servicepunten in Limburg
 •  Traject begeleiding

Mogelijkheden

 • Lease en financiering
 • Inruil van Apple producten
 • Demonstratie op locatie
 • Training van personeel
 • Apple Device Enrollment Program
 • Verzekeringen van producten
 • Verhuur van producten
 • Werkplekken realisatie

Lease

Nieuwe hardware gaat veelal gepaard met een grote investering. Voor een vast bedrag per maand beschik je over de gewenste hardware. Zonder onverwachte en bijkomende kosten kun je zorgeloos aan het werk voor nog geen euro per dag! Je hebt de keuze uit de gewenste looptijd van 2, 3 of 5 jaar. Je wil als ondernemer beschikken over de nieuwste technologie. Daardoor kun je slimmer en efficiënter werken en je klanten verrassen. Hierdoor houd je genoeg financiële ruimte over om te doen waar je goed in bent:

Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden

Beheer

Het Device Enrollment Program (DEP) van Apple is een onderdeel van de beheermogelijkheden die het bedrijf aanbied middels hun Apple Deployment Program (ADP). Hiermee kunnen bedrijven en scholen gemakkelijk en overzichtelijk iOS en MacOS apparatuur inzetten binnen hun organisatie zonder dat dit veel energie kost. Het uitrollen en beheren van Apple apparatuur wordt zo een heel stuk eenvoudiger en er is geen grote ICT-capaciteit voor nodig.

Of uw bedrijf nu tien of duizend werknemers heeft, met het ADP wordt beheren een fluitje van een cent! Zo kunt u gebruik maken van het in bulk aankopen van app’s via het Volume Purchase Program (VPP). Dit wordt allemaal geregeld vanuit één centraal punt en het verspreiden van deze app’s (en boeken) kan met enkele korte stappen gedaan worden. Zo beschikken al uw medewerkers altijd over de app’s en boeken die ze nodig hebben.

Om het maximale uit uw devices te halen adviseren wij ZuluDesk en Xinca. Deze Mobile Device Management tools (MDM) maken het overzichtelijk en eenvoudig om uw nieuwe en bestaande devices te beheren en te configureren. Zo bespaard u niet alleen tijd, maar ook veel kosten. 

Apps

Apps zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Ook in de zakelijke wereld wordt er steeds meer gebruik gemaakt van Apps. Voor de boekhouding, het registratie systeem van onze buitendienst medewerkers tot restaurant bestellingen op het terras. Bent u opzoek naar een App voor uw bedrijf? Via deze link een overzicht van de huidige zakelijke apps

Een volledig ingerichte werkplek.

Doordat we met verschillende partners samenwerken maakt ivizi zakelijk het mogelijk om samen met u en onze partners de ideale werkplek voor u en/of uw medewerkers samen te stellen. Zowel vaste als mobile werkplekken met daarin de hardware, software, WiFi netwerken, training, cloudoplossingen, beheer, volledige installatie en onderhoud.

Dit alles is zelfs mogelijk voor een vast bedrag per maand. Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden 

Partners

ivizi werkt samen met verschillende partners, of het nu gaat om Mobile Device Management systemen tot Apps. Door deze samenwerking kunnen we u voorzien van volledige werkplekken. 
Klik hier voor een overzicht van enkele partners waar we mee samenwerken