ivizi zakelijk

Naast de producten en diensten van Apple bieden wij een breed scala aan oplossingen waardoor u zich kunt focussen op uw core business. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Apple en het inzetten van deze systemen in het bedrijfsleven en streven ernaar om onze klanten optimaal gebruik te laten maken van bestaande en nieuwe systemen van Apple. Naast Apple voeren wij ook tal van andere merken, zoals LG, Synology, Google en Cisco, om onze dienstverlening nóg beter op uw organisatie aan te laten sluiten. Hierbij houden wij rekening met de behoefte en de bestaande werkprocessen binnen uw bedrijf.

Maak een afspraak

De 8 pijlers van onze dienstverlening

Apple Financial Services

Lees meer

Inruil

Uw bedrijf is toe aan nieuwe iMac, iPad en/of iPhone. Wist u dat uw huidige Apple producten vaak nog een interessante restwaarde hebben? ivizi Inruil service berekend voor u de restwaarde van Apple device.

Werkplekken

Een volledig ingerichte werkplek. Doordat we met verschillende partners samen werken maakt ivizi zakelijk het mogelijk om samen met u en onze partners de ideale werkplek voor u en/of uw medewerkers samen te stellen. Zowel vaste als mobile werkplekken met daarin de hardware, software, WiFi netwerken, training, cloudoplossingen, beheer in volledige installatie en onderhoud.

Dit alles is zelfs mogelijk voor een vast bedrag per maand.

Technische ondersteuning

Door onze gespecialiseerde technische binnen- en buitendienst hoeft u niet bezig te zijn met problemen of het onderhouden van uw ICT-omgeving.

Consultancy

ivizi begeleidt trajecten waarin de overstap gemaakt wordt van Windows naar Apple of van niet beheerde naar wel beheerde apparaten. Wij begeleiden het hele traject vanaf de inventarisatie tot en met de oplevering.

Snelle service

Als u contact opneemt met onze zakelijke afdeling hoeft u nooit lang te wachten. Offertes en orders worden snel voor u in orde gemaakt en uw bestelling wordt op kantoor geleverd.

Training op maat

Met onze trainingen op maat leren wij u de zakelijke mogelijkheden omtrent het gebruik van al uw Apple producten. Hierbij wordt vooral gericht op de doelen van uw organisatie.

Zakelijk

Als zakelijke partner kunt u bij ivizi gebruik maken van diverse financiële voordelen. Onze accountmanagers lichten deze mogelijkheden graag persoonlijk toe.

Kort samengevat

  • Apple Financial Services
  • Inruilmogelijkheden
  • Technische ondersteuning
  • Consultancy
  • Snelle service
  • Training op maat

Partners

ivizi werkt samen met verschillende partners, of het nu gaat om Mobile Device Management systemen tot Apps. Door deze samenwerking kunnen we u voorzien van volledige werkplekken. Bekijk het overzicht van enkele partners waar we mee samenwerken.

Partners