Wie zijn wij?

ivizi; alles in één 

ivizi is dé Apple Premium Reseller van Limburg met winkels in Maastricht, Heerlen en Venlo en het Service & Repair filiaal in Maastricht. Bij ivizi krijgt u niet alleen advies en ondersteuning, maar ook een snelle levering en reparatie van uw Apple-producten.

ivizi is de enige Apple Premium Service Provider in Limburg met een eigen Technische Dienst die zelf reparaties mag uitvoeren voor Apple. Hierdoor kunnen wij een kortere reparatietijd aanbieden. Al onze technici zijn "Apple Certified Mac Technicians”, opgeleid door Apple om zo snel en goed mogelijk diagnoses te kunnen stellen van uw Mac en het eventuele probleem te verhelpen. Daarnaast repareren wij met behoud van uw garantie.

ivizi beschikt over een buitendienst die, op locatie, service en ondersteuning biedt. Hiervoor kunt u een onderhoudscontract (iService) afsluiten of men komt langs op basis van nacalculatie. Tevens bieden wij bij iService-contracten de mogelijkheid om op afstand uw Mac over te nemen. We kunnen dan nog sneller ondersteuning bieden.

In onze winkels werkt een gespecialiseerd team van louter gecertificeerde Apple Product Professionals dat u graag helpt bij de aanschaf van Apple producten.

Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor geavanceerde onderwijsoplossingen en een op maat gemaakt zakelijk aanbod.
Bij ivizi krijgt u een alles-in-één service.