Reparaties

ivizi is de enige erkende Apple Service Provider van Limburg met een eigen reparatie-afdeling.
Hierdoor kunnen wij goed en snel reparaties zelf afhandelen.
Je kunt ons vinden aan de Molensingel 25 in Maastricht.

Schermreparatie iPhone

Een iPhone reparatie via ivizi wordt uitgevoerd door Apple gecertificeerde reparateurs. Doordat je iPhone gerepareerd wordt met gebruik van originele Apple onderdelen, blijft de garantie op je iPhone behouden.

Professionele reparaties

Om ervoor te zorgen dat je dezelfde Apple kwaliteit kunt verwachten na de reparatie zijn alle onze technische medewerkers door Apple gecertificeerd. Hierdoor zijn ze expert in het vaststellen van een diagnose en het herstellen van defecten.

Reparatieduur

ivizi begrijpt maar al te goed dat je niet zonder je apparaat kan. Daarom doen we er alles aan om je reparatie zo snel mogelijk uit te voeren. Informeer bij het binnenbrengen van je reparatie naar de verwachte reparatieduur. Dit varieert per product of defect. Uiteraard bieden we jou de mogelijkheid om een vervangend apparaat te huren.

Mijn ivizi

Wil je op de hoogte blijven van de status van je reparatie? Log dan in op Mijn ivizi.

Hier zie je in welke stap de reparatie zich bevindt. De inloggegevens vind je terug op de herstelbon.

Waar kun je terecht

Je kunt je defecte apparaat bij een van onze 4 winkels binnenbrengen. Door onze eigen koerier wordt jouw reparatie dan naar de Molensingel gebracht.

Service programma's

Apple heeft vastgesteld dat bij bepaalde Apple producten defecten kunnen optreden, hiervoor heeft Apple vervangingsprogramma’s in het leven geroepen.