Support op locatie

iService@business

Gebruik jij net als ivizi graag je Apple producten in een zakelijke omgeving? Maar heb je zelf de kennis noch tijd voor het oplossen van problemen? Dan is het iService@bussines pakket echt iets voor jouw bedrijf.

iVisit

Heb je hulp nodig met de installatie van je nieuwe Apple apparaten of randapparatuur? Of heb je vragen over instellingen op je Mac of iPad? ivizi komt graag bij je langs! Dankzij iVisit wordt alles voor een vaste scherpe prijs in orde gemaakt.

Nacalculatie

Heb je een specifiek probleem wat we voor je kunnen oplossen? En zit je liever nergens aan vast? ivizi komt ook bij je thuis of op de zaak op basis van nacalculatie.