Heb je hulp nodig met de installatie van je nieuwe Apple apparaten of randapparatuur?
Of heb je vragen over instellingen op je Mac of iPad?
 ivizi komt graag bij je langs!
Dankzij iVisit wordt alles voor een vaste scherpe prijs in orde gemaakt.

iVisit

€199,- inclusief BTW

of €99,- bij aankoop van een Mac, iPhone, iPad, Apple TV of Airport

Informeer in de winkel naar de voorwaarden.

Of bel ons 0433520352

Wat houdt iVisit in?

• Instellen van Apple hard- en software alsmede aanverwante producten.

• Analyseren en waar mogelijk direct oplossen softwareproblemen.

• Één-op-één uitleg op locatie.

• Ondersteuning door een Apple gecertificeerde medewerker.

• Voorrijkosten inbegrepen.

• Vaste prijs voor de duur van maximaal 1,5 uur.

• Elk willekeurig adres in Nederlands Limburg mogelijk (uitzonderingen alleen mogelijk in overleg)

Direct online bestellen.

Klik hier als u dit doet in combinatie met een device.

Of klik hier als u alo een device bezit heeft, of ergens ander heeft gekocht.

Lees goed de voorwaarden of u in aanmerking komt voor iVisit.