Inruilservice

Ben jij toe aan een nieuwe Mac, iPhone of iPad en wil je daar een leuke korting op?

Bij ivizi is je huidige product geld waard!

Je bent slechts 3 stappen verwijderd van korting!

Stap 1: Neem de checklist door en breng jouw Mac, iPhone of iPad met de standaard meegeleverde accessoires naar een van onze winkels.

Stap 2: Laat je product controleren en taxeren door onze Apple-experts. Zij staan graag voor je klaar!

Stap 3: Ontvang de geboden dagwaarde direct als korting op je nieuwe Mac, iPhone of iPad.

Checklist!

- Maak thuis altijd eerst een back-up. Je apparaat blijft bij een inruil immers bij ons en ivizi zal zorg dragen voor het wissen van jouw persoonlijke data.

- Lukt het je zelf niet om een back-up te maken? Informeer in onze winkel naar onze support opties.

- De taxatiewaarde is afhankelijk van een aantal uitvoerige testen. Deze testen nemen +/- 30 minuten in beslag. Wij verzoeken je hiermee rekening te houden i.v.m. openingstijden.

- Neem bijbehorende accessoires zoals stroomkabels, adapters, muizen en toetsenborden altijd mee. Dit is medebepalend voor de inruilwaarde.

- Als je zelf de data al hebt gewist, zorg dan dat het apparaat is voorzien van een werkend besturingssysteem zodat onze medewerkers de taxatietesten kunnen uitvoeren voor de waardebepaling.

- Schakel “zoek mijn iPhone/ iPad” uit.

- Heb je op je Mac een firmwarewachtwoord ingesteld, dan kunnen wij de testen niet uitvoeren. Zorg dat deze is uitgeschakeld of dat je het firmware wachtwoord kunt verstrekken.

Heeft je oude apparaat helaas geen waarde meer?

ivizi recycled hem gratis voor je.