Support


                                                                                                  Authorised Service Provider

Contact

Kom je ergens niet helemaal uit? Of wil je meer informatie over een bepaald product of dienst? De medewerkers van onze Customer Services staan je graag te woord via 043-3520352.

Stuur je ons liever een e-mail? Dat kan via info@ivizi.nl. Tijdens kantooruren zijn wij ook middels chat bereikbaar.

Support Center Maastricht

Je kunt bij ivizi altijd terecht voor ondersteuning. In onze filialen kunnen onze servicedeskmedewerkers een diagnose stellen en indien nodig direct de juiste oplossing bieden. In ons ivizi Support Center aan het Kemenadeplein gaat onze support nog een stapje verder. Je kunt er zonder afspraak terecht voor uitgebreide ondersteuning van je software en hardware. 


Member

Als ivizi Member kun je bij ivizi terecht met al je Apple apparatuur voor persoonlijk advies op maat. Het membership omvat persoonlijke hulp waar jij om vraagt. Jij hebt de regie in handen. Begin bij het installeren van apps tot het realiseren van concrete documenten en presentaties. En neem meteen met de coach ook even de sneltoetsen door.

Teamviewer

Support op afstand nodig?

Installeer na overleg met onze klantenservice Teamviewer middels onderstaande knop!

Reparatie

ivizi is de enige erkende Apple Serviceprovider van Limburg met een eigen reparatie-afdeling. Hierdoor kunnen wij goed en snel reparaties zelf afhandelen. Je kan ons vinden aan het Kemenadeplein 33 in Maastricht. 

Overige diensten

Ook voor diensten als Mobile Device Management, e-mail, agenda, cloudopslag of een betrouwbaar en veilig (draadloos) netwerk kan ivizi je een totaaloplossing bieden.