Onderwijs


Welkom bij ivizi onderwijs!

Al zes jaar helpen we scholen van primair tot universitair onderwijs met het bevorderen van hun digitaal onderwijs. Denk hierbij aan kleinschalige projecten op basisscholen tot grootschalige implementaties op middelbare of hogere scholen. We zijn gespecialiseerd in het bieden van oplossingen met Apple apparatuur. Indien dit onderwijsconcept goed past binnen uw onderwijsvisie dan zijn wij een geschikte partner die u goed verder kan helpen!


Onze educatieve visie

Wij geloven dat mensen van nature leergierig zijn maar dat zij niet allemaal het best leren op dezelfde manier en op hetzelfde tempo. Om leerlingen leergierig te houden is onderwijs op maat noodzakelijk. Een doordachte aanpak van digitaal onderwijs zorgt ervoor dat onderwijs op maat naar een hoger niveau wordt getild.

Digitale leermiddelen kunnen ervoor zorgen dat de manier van leren en het leertempo beter wordt afgestemd op het individu. We streven met scholen naar een doordachte inzet van digitale leermiddelen die eraan bijdraagt dat leerlingen gemotiveerd leren en hun talenten optimaal ontplooien.


Onze diensten

Ook op educatief vlak zijn wij een spin in het web. Om onze visie optimaal in te kunnen zetten, nemen wij dan ook graag verschillende rollen op ons. Van hardwareleverancier tot projectbegeleider, onze medewerkers begeleiden je stap voor stap.

Van praktijk tot succes!

Al zes jaar helpen we scholen van primair tot universitair onderwijs met het bevorderen van hun digitaal onderwijs. Ben jij benieuwd naar onze input? Bekijk ons educatieve succes in de praktijk!

Onderwijskorting

Bij ivizi is het mogelijk om als onderwijsmedewerker en als student korting te krijgen bij aanschaf van een Mac.

Implementatie

De 9 Bouwstenen staan voor alle aspecten die van belang zijn bij het succesvol implementeren van digitaal onderwijs. In de onze kick-off begeleiden we uw school door al deze bouwstenen. Bij alle beslissingen houden we sterk rekening met de onderwijsvisie van uw school en de rol die technologie daarin krijgt.

Iedereen kan programmeren

Programmeren is leuk, makkelijk en geschikt voor iedereen! Apple heeft speciale software beschikbaar gemaakt. Lees hier meer.

Apple zet in op onderwijs in update iOS 9.3


Apple heeft recentelijk veel aandacht besteed aan het goed beheren van iPads in het onderwijs.

Denk hierbij aan Apple School Manager, beheerder Apple ID’s, gedeelde iPads en de klaslokaal-app. 

Contact

Hebben we je interesse gewekt? Of ben je op zoek naar vrijblijvende informatie? Onze accountmanagers staan je graag te woord!

Voor iedereen die niets wil missen!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom digitaal onderwijs? Schrijf je hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.