We hebben altijd al een iPhone willen maken die één en al scherm is. Een iPhone waar je zo in opgaat dat je je er helemaal in verliest. Eentje die zo intelligent is dat hij reageert op een tikje, je stem of zelfs je blik. Met iPhone X hebben we dit doel nu bereikt. Welkom in de toekomst.

-  Met iPhone X is het device het display. Het nieuwe 5,8‑inch Super Retina-display past perfect in je hand en is een lust voor het oog.

- Dankzij nieuwe technieken en technologie volgt het display de rondingen van het design, helemaal tot aan de sierlijk gevormde hoeken.

- Een kleine module bevat de meest geavanceerde technologie die we ooit hebben ontwikkeld, waaronder de camera’s en sensoren die Face ID mogelijk maken.

- Het sterkste glas in een smartphone ooit, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Roestvrij chirurgisch staal. Draadloos opladen. Water- en stof­bestendig.

- Een grotere en snellere 12‑MP sensor, een nieuw kleurenfilter, verbeterde pixeltechnologie en een nieuwe telelens­camera met OBS. 

- Nieuw: de A11 Bionic-chip. De slimste en krachtigste chip in een smartphone ooit, met een neural engine die tot 600 miljard taken per seconde kan uitvoeren.

- iPhone X is helemaal klaar voor een draad­loze toekomst. Je hebt zelfs geen oplaadkabel meer nodig.