ivizi zakelijk

Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Apple in het bedrijfsleven.
[email protected]
Maak een afspraak

Wie zijn wij?

U kent ons wellicht van één van onze winkels in Heerlen, Maastricht of Venlo, maar naast onze winkels zijn wij er niet alleen voor de particuliere klant. Wij zijn er ook voor u, de zakelijke klant. Naast de producten en diensten van Apple bieden wij een breed scala aan oplossingen waardoor u zich kunt focussen op uw core business. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Apple en het inzetten van deze systemen in het bedrijfsleven en streven ernaar om onze klanten optimaal gebruik te laten maken van bestaande en nieuwe systemen van Apple. Naast Apple voeren wij ook tal van andere merken, zoals LG, Synology, Google en Cisco, om onze dienstverlening nóg beter op uw organisatie aan te laten sluiten. Hierbij houden wij rekening met de behoefte en de bestaanden werkprocessen binnen uw bedrijf.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Apple Financial Services

Apple Financial Services (AFS) is een financiële dienst die het eenvoudiger maakt om over te stappen naar de nieuwste hardware en beste dienstverlening. Met AFS operationele lease betaalt uw bedrijf alleen voor het gebruik van de hardware, door de aantrekkelijke restwaarde betaalt u minder dan bij directe aanschaf.

Beheer (Mobile) Device Management

Steeds meer organisaties maken gebruik van Apple devices. Het gebruik van Apple devices stelt medewerkers in staat om productiever te werken. ivizi ondersteunt bij het beheren van uw (mobiele) werkplekken. Zo helpen wij u programma's standaard beschikbaar te maken voor uw medewerkers, uw IT-personeel te ontlasten en een overzicht te krijgen op de apparaten binnen uw bedrijf.

Reparatie

ivizi is de enige Apple Premium Reseller van Limburg en beschikt over een eigen technische dienst. Hierdoor kan ivizi u ondersteunen door snel en kundig uw reparaties uit te voeren. Om de kwaliteit van uw product ook na een herstelling te kunnen te waarborgen, leiden wij ons personeel op volgens het curriculum van Apple. Dit zorgt ervoor dat zij expert zijn in het vaststellen van een diagnose en het herstellen van defecten.

Consultancy

Onze medewerkers zijn ervaren Apple-experts, die ervoor zorgen dat de IT-omgeving van uw organisatie optimaal blijft presteren, terwijl de veiligheid gegarandeerd blijft. Onze accountmanagers kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, onderhouden een zakelijke relatie en zorgen ervoor dat al uw aanvragen en bestellingen goed worden opgepakt. Doorgaans ondersteunen zij trajecten waarin klanten overstappen naar Apple apparatuur en kijken zij verder dan enkel de aanschaf van de producten. Zo wordt er aandacht besteed aan het beheer van de hardware, service en ondersteuning. Er wordt samen met de klant gekeken naar een maatwerkoplossing die perfect bij hen past.

Zakelijk account

Als zakelijke klant heeft u andere behoeften dan een particuliere klant, daarom kunt u bij ivizi gebruik maken van diverse financiële zakelijke voordelen. Een zakelijk account is handig voor elk bedrijf of organisatie. Onze accountmanagers lichten de mogelijkheden graag persoonlijk toe.

Persoonlijk contact

Als managed klant kunt u bij ivizi zakelijk rekenen op snelle reactietijden op al uw vragen, offertes, bestellingen en meer. Wij verzorgen dat producten, zodra deze beschikbaar zijn, direct worden verzonden. ivizi zakelijk biedt zelfs de mogelijkheid om binnen uw organisatie op kantoor niveau te leveren.

Apple inruil

Uw oude Apple producten zijn geld waard! De inruilwaarde kan direct verrekend worden op uw nieuwe aankoop. Zo blijft u niet met verouderde Apple hardware zitten en bent u klaar voor de toekomst!

Technische dienst

Door onze gespecialiseerde technische binnen- en buitendienst medewerkers hoeft u niet bezig te zijn met problemen of het onderhouden van uw ICT-omgeving. Onze gecertificeerde Apple Solution Experts bieden bedrijven full service support, ook na het uitrollen van een traject.

Afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze zakelijke dienstverlening?
Neem contact met ons op!

Vul de gegevens zo volledig mogelijk in:

contact opnemen

E-mail: [email protected]