Support


Reparatie

ivizi is de enige erkende Apple Service Provider van Limburg met een eigen reparatie-afdeling. Hierdoor kunnen wij goed en snel reparaties zelf afhandelen. Je kan ons vinden aan de Molensingel 25 in Maastricht. 

Service & Repair

Je kunt bij ivizi altijd terecht voor ondersteuning. In onze filialen kunnen onze servicedeskmedewerkers een diagnose stellen en indien nodig direct de juiste oplossing bieden. Bij ivizi Service & Repair aan de Molensingel gaat onze support nog een stapje verder. Je kunt er zonder afspraak terecht voor uitgebreide ondersteuning van je software en hardware.

Member

Als ivizi Member kun je bij ivizi terecht met al je Apple apparatuur voor persoonlijk advies op maat. Het membership omvat persoonlijke hulp waar jij om vraagt. Jij hebt de regie in handen. Begin bij het installeren van apps tot het realiseren van concrete documenten en presentaties. En neem meteen met de coach ook even de sneltoetsen door.

ivizi Slim!

Helemaal tevreden met je nieuwe Mac, iPhone of Apple Watch? Heb je ook aan een verzekering gedacht? Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Verzeker je aankoop bij ivizi!

Teamviewer

Support op afstand nodig?

Installeer na overleg met onze klantenservice Teamviewer middels onderstaande knop!

Overige diensten

Ook voor diensten als Mobile Device Management, e-mail, agenda, cloudopslag of een betrouwbaar en veilig (draadloos) netwerk kan ivizi je een totaaloplossing bieden.

Contact

Kom je ergens niet helemaal uit? Of wil je meer informatie over een bepaald product of dienst? 
Maak dan gebruik van ons contactformulier
Stuur je ons liever een e-mail? Dat kan via info@ivizi.nl

                                                                                                  Authorised Service Provider