Partners

Maak kennis met onze partners


Om in onze markt te groeien heb je goede partners nodig. Ivizi werkt daarom samen met een aantal geselecteerde partners. Door samen te werken sta je sterker. Hieronder zijn onze partners te vinden. 

Cisco Meraki

De producten van Cisco Meraki zijn te gebruiken voor cloud management, inzicht in applicaties op laag 7, real-time web-based trouble shooting, monitoring, rapportage en nog veel meer. Draadloos, switching, beveiliging, WLAN-optimalisatie en Mobile Device Management (MDM) Centraal beheerd via het web. Zo geeft Meraki zichtbaarheid en controle aan netwerkbeheerders, zonder de kosten en complexiteit van een traditionele architectuur. Cisco Meraki is snel en eenvoudig te implementeren: Alleen basis netwerk kennis is vereist.                                                                                                                           

Adobe

Adobe is wereldwijd toonaangevend op het gebied van oplossingen voor digitale marketing en digitale media. Met hun tools en services kunnen de klanten baanbrekende digitale content creëren, deze content in media en apparatuur gebruiken, content steeds verder optimaliseren, en meer successen behalen.

Adobe helpt de klanten bij het creëren, beheren, meten en rendabel maken van digitale content op elk kanaal en scherm!

 

NETGEAR

Bij NETGEAR zetten ze ideeën om in innovatieve netwerk producten die mensen, bedrijven met elkaar verbinden. De producten van NETGEAR zijn makkelijk te gebruiken, krachtig, slim en bevorderen de manier waarop we leven. 

Google

Google is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in internetgerelateerde diensten en producten. Deze omvatten online reclame technologieën, zoeken, cloud computing, software en hardware. 

Webroot

Webroot is de marktleider in cloud-gebaseerde, real-time opsporing van internetbedreigingen voor consumenten, bedrijven en ondernemingen. Webroot bieden een revolutionaire internetbeveiliging die alle manieren waarop u online verbinding maakt beschermt. Webroot biedt zijn klanten geavanceerde real-time bescherming tegen internetbedreigingen via het BrightCloud® beveiligings-intelligentie-platform en de SecureAnywhere™-suite beveiligingsproducten voor endpoints, mobiele toestellen en bedrijfsnetwerken. 

HFS

HFS biedt al ruim 15 jaar consumentenverzekeringen aan voor een breed palet aan producten in de consumentenelektronica. HFS levert daarbij alle diensten, zoals Sales support, Customer services, Polis administratie, Premie incasso en Claim afhandeling. De dienstverlening van HFS genereert op een eenvoudige manier meer loyaliteit voor de retailer met een consument die zorgeloos van zijn gekochte product kan genieten.