Partners


Maak kennis met onze partners


Om in onze markt te groeien heb je goede partners nodig. Ivizi werkt daarom samen met een aantal geselecteerde partners. Door samen te werken sta je sterker. Hieronder zijn onze partners te vinden. 

Cisco Meraki

De producten van Cisco Meraki zijn te gebruiken voor cloud management, inzicht in applicaties op laag 7, real-time web-based trouble shooting, monitoring, rapportage en nog veel meer. Draadloos, switching, beveiliging, WLAN-optimalisatie en Mobile Device Management (MDM) Centraal beheerd via het web. Zo geeft Meraki zichtbaarheid en controle aan netwerkbeheerders, zonder de kosten en complexiteit van een traditionele architectuur. Cisco Meraki is snel en eenvoudig te implementeren: Alleen basis netwerk kennis is vereist.                                                                                                                           

Adobe

Adobe is wereldwijd toonaangevend op het gebied van oplossingen voor digitale marketing en digitale media. Met hun tools en services kunnen de klanten baanbrekende digitale content creëren, deze content in media en apparatuur gebruiken, content steeds verder optimaliseren, en meer successen behalen.

Adobe helpt de klanten bij het creëren, beheren, meten en rendabel maken van digitale content op elk kanaal en scherm!

 

NETGEAR

Bij NETGEAR zetten ze ideeën om in innovatieve netwerk producten die mensen, bedrijven met elkaar verbinden. De producten van NETGEAR zijn makkelijk te gebruiken, krachtig, slim en bevorderen de manier waarop we leven. 

Google

Google is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in internetgerelateerde diensten en producten. Deze omvatten online reclame technologieën, zoeken, cloud computing, software en hardware. 

Webroot

Webroot is de marktleider in cloud-gebaseerde, real-time opsporing van internetbedreigingen voor consumenten, bedrijven en ondernemingen. Webroot bieden een revolutionaire internetbeveiliging die alle manieren waarop u online verbinding maakt beschermt. Webroot biedt zijn klanten geavanceerde real-time bescherming tegen internetbedreigingen via het BrightCloud® beveiligings-intelligentie-platform en de SecureAnywhere™-suite beveiligingsproducten voor endpoints, mobiele toestellen en bedrijfsnetwerken. 

Harmony Service Center

Harmony Service Center (HSC) biedt al ruim 15 jaar consumentenverzekeringen aan voor een breed palet aan producten in de consumentenelektronica. HSC levert daarbij alle diensten, zoals Sales support, Customer services, Polis administratie, Premie incasso en Claim afhandeling. De dienstverlening van HSC genereert op een eenvoudige manier meer loyaliteit voor de retailer met een consument die zorgeloos van zijn gekochte product kan genieten.

Zuludesk

Heel veel scholen willen iPads inzetten in de klas. Maar niet elke leraar vindt dit een goed idee. Want hoe zorg je er voor dat leerlingen alleen met hun lesstof bezig zijn en niet met social media apps, filmpjes of foto's? Dat kan met de oplossing van ZuluDesk, een Mobile Device Management (MDM) applicatie waarmee je iPad, iPhone en macOS computers beheert. Met ZuluDesk voeg je eenvoudig apps toe op één iPad of op tientallen iPads tegelijk. Ook beperk je de afleiding van leerlingen door het instellen van beperkingen (notificaties, camera, AppStore, iMessage). 

Decoded

Decoded daagt zichzelf elke dag uit om de beste levensstijl accessoires te ontwerpen voor je mobiele apparaten. Decoded biedt een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Decoded is gespecialiseerd in hoogwaardig leder en dit is terug te vinden in de producten van Decoded. 

Otterbox

OtterBox: Schok-, kras- en stofbestending

De hoesjes van OtterBox worden uitvoerig getest om tot een hoogwaardige bescherming te komen van je smartphone of tablet. Een OtterBox case biedt bescherming tegen vallen, krassen en stoten. Er zijn verschillende series voor elke levensstijl, van stoer en robuust tot strak en stijlvol.