Nieuw Support en Business Center

dinsdag 28 november 2017 13:25


Binnenkort is het zover! Ons ivizi Support Center aan het Kemenadeplein gaat verhuizen! Medio 2018 gaan we nog een stapje verder in ons Support en Business Center. Zo kunnen wij zowel onze particuliere als mkb-klant een nóg betere service verlenen.

Je bent vast wel al bekend met de ivizi winkels in Heerlen, Venlo en Maastricht. En wellicht ben je ook al eens voor vragen of reparaties in het grootste Apple Support Center van Limburg aan het Kemenadeplein geweest. ivizi gaat nu nog een stapje verder. Wij gaan namelijk verhuizen naar het voormalig politiebureau in Randwyck!

In het gebouw wordt het nieuwe Apple Support Centre gevestigd onder de nieuwe naam ivizi Support en Business Center. Op deze nieuwe locatie ben je aan het juiste adres wanneer je als particulier of zakelijke klant je toestel wenst te laten repareren. Daarnaast nodigen wij ook alle MKB-klanten uit die interesse hebben in de overstap naar Apple apparatuur, onderhoud en beheer of het aanleggen van een nieuw netwerk. Bij ivizi kun je rekenen op een kloppend totaalplaatje en dat maakt ons uniek.

Met de opening van ons nieuwe Support Center zetten wij een nieuwe stap en tillen wij onze service naar een nog hoger niveau. Kom jij medio 2018 ook een kijkje nemen? Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten voor updates! Ben je nu al benieuwd wat ivizi voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op via zakelijk@ivizi.nl.

Ben jij benieuwd naar het artikel over ivizi als MKB-partner in het WijLimburg magazine? Lees het artikel dan online (pagina B30): http://wii.x-cago.net/today.html